Inte mindre än 32 tjejer äntrade spinningcyklarna på F&S Hornstull denna lördag och salen blev så gott som knökad. Där fanns SubXX teamet, där fanns Hofvet-tjejer, där fanns framförallt CYKLANDE TJEJER alltså tjejer som till “vardags” cyklar ute. Hur stor blir inte gilla-knappen på sånt?

Körde på med en modifierad spellista av Mea Culpa. Vilken energi, vilken respons och vilka svettfläckar. Jag blir alldeles hög när jag tänker tillbaka.

Ida var med och hennes ledarhund Lana låg och spanade på oss när vi cyklade. Hon tänkte nog “matte going nuts” eller nåt men var helt oberörd av både musik och tjoanden. Ida berättade att hon varit med förr. Några konserter och så….

Efter klassen tog ett gäng av oss en fika på Coffébar men vi fick leta ett bra tag innan vi hittade ett ställe där vi fick plats. Blev typ fjärde gången gillt. Men det var det värt. Morotskakan och latten satt som en smäck.

Den 1:e december kör vi igen. Can´t wait!

Under Lanas vakande öga.

Bästa gänget!

Spurtprisvinnarna Alexandra och Ingrid.