Tack Worldclass. Fick gratisbiljett till deras Inspiration Day på WC Nybroplan. Förra året hade jag fått den ärofyllda uppgiften att presentera min klass Sa Calobra. Det var den sista klassen på dagen och de flesta hade redan gått hem så det blev bara en liten klass på 9-10 deltagare men de som var där var DÄR och vi hade fantastiskt kul.

Vecka innan hade verkligen varit upp och ner då jag drabbades av ett ryggskott i bröstryggen bara knappt en vecka före presentationen. Naprapat Marco fick jobba stenhårt men lyckades häva den värsta smärtan och stelheten så jag kunde köra min efterlängtade klass nu när jag äntligen fick min chans. Men herre jevvlar vilken smärta.

I år kunde jag dock sitta med och bara köra. Första klassen var helt fantastisk med suveräna Elin Wennman. Bra flyt, bra snack och bra musik. Efter det körde jag en X-fit med Anna-Karin. Helt sjukt bra det med och det här lär jag ju känna imorrn… Sista klassen var med en kille från Göteborg. Ärligt talat – det här var verkligen INTE bra. Inte ens musiken var nåt glädjeämne och ibland undrar man vart de hittar presentatörerna?