Lördag och dags för planerad distans med tjejerna i SubXX Team Naturelle. Som vanligt var gänget ganska överrepresenterade av Fredrikshofvare. Inget negativt i det men jag kände mig nästan lite malplacerad i min orange/vita jacka. Men jag förstår ju varför, det är ju inte många i teamet som har vinterjackan. Den jackan skulle vi ha fått på lägret på Selma Spa i januari men som av olika anledningar inte levererades förrän i Motala när vi skulle köra Vättern – i juni. Bättre sent än aldrig. Himla bra är den iaf och kom till användning redan under VR2012 då jag använde den som väst under de första 11 milen. Perfekt.

För att återgå till turen då så mötte jag upp Anette vid Lerbacken 08:25. Vi hann inte köra mer än 15 min så var första punkteringen ett faktum. Anettes bakhjul som hon fixade snabbt. Nästan framme vid samlingen i Sickla punkterade jag mitt bakhjul. Trots 2 punkor kom vi nästan i tid, bara någon minut sena. Bra där Anette & Lena!

Något nytt ansikte annars de “gamla” vanliga. Riktigt trevlig tur under guidning av Majken och Martina. Grusvägar, stigar, små mysiga gårdar, hästar, hagar, lantliv och cykel med goda vänner. Oslagbart. Inte mindre än tre punkteringar till hann vi med varav en gång till på mitt bakhjul. Caroline hittade en liten vass fuling i däcket och det kanske var den som var upphovet till båda två.

Mysigt fika med skitiga händer på Café Tornhuset. Magiskt goda kardemummabullar. Fler gånger tack!