Med anledning av att senaste tjej-spinningen var så fantastisk kul anordnade vi en till. Denna gång på Actic i Kista.

Jag har ju faktiskt jobbat här en gång i tiden när det ägdes av Ericsson och kallades Valhall. Jobbade i receptionen och körde klasser på halvtid och resterande halvtid spenderades på SATS Regeringsgatan som PT. Det var ett väldans flängande, inga tider jag längtar tillbaka till speciellt mycket men det var väldigt kul att komma tillbaka till gamla Valhall och se vad fint de gjort med ombyggnationen av huset. STORA fräscha omklädningsrum, fin luftig spinningsal med 39 cyklar och väldigt snitsigt att de sparat typ halva stora gymnastiksalen så man kan hyra ut lokalen till innebandy etc. Bassängen fanns visst också kvar men det tittade jag aldrig på. Nice.

Vi fick inte riktigt ihop tjejer så det räckte denna gång så Gunnar, Christophe och Gillberg fyllde upp salen lite till. Vi blev runt 30 pers så det finns utrymme för fler till nästa gång. Riktigt kul när tjejer från bla Uppsala dyker upp, vilka hjältinnor!

Körde spellista Mea Culpa som favorit i repris. Klassen blev riktigt lyckad och det var minst sagt bra tryck i lokalen, speciellt under 30/30 intervallerna 😉 Spurtprisen vanns av Majken och Camilla och det blev även fler vinnare då priser skänkts av Actic och Patrik Geiger hade dessutom lovat en gratis massagetimme till en av tjejerna. Den lyckliga vinnaren till det priset blev Gunilla Ottosson, grattis tjejen!

Duktiga elittjejen Mirella Ehrin fanns också på plats och efteråt bjöd hon och hennes man Henke på shakes från Herbalife samt gjorde kroppsanalysmätningar. Det visade sig att min metaboliska ålder är 30. Det var ju trevligt nu kan man känna sig lite ung igen 😉

Hela gänget samlat