Tänkt distanstur med Sub XX blev mer en snabbdistans med tanke på pulsen i snödrivorna och modden som sträckte sig 80% av tiden. Dessutom var jag ensam cyklist sittandes på en MTB blev det lite väl tufft på sträckorna där de var “asfalt”. Anette och Susanne P var de enda som dök upp från teamet denna ganska gråa morgon men vi fick tacksamt sällskap av Gualberto och Calle. Nice!

På cykelbanan vid Tullinge fick vi faktiskt ge upp och svinga över cyklarna över staketet till vägbanan. Helt omöjligt att cykla vidare på cykelbanan. Det finns vissa önskemål vad gäller snöröjningen även här 😉

Vi hoppade tanken på 7-milarundan och körde direkt till Rosenhill för gofika med gobulle. Över Vårsta och Tumba hem. Gick ganska bra en bit iaf sen blev det bilväg en stund innan vi tragglade oss via cykelbanan till korsningen vid Tullinge/Lida.

Puh det är sannerligen tungt att köra i några cm snömodd och igelkottar i ansiktet men skam den som ger sig 😉