Plus 2 och regn. Tro’t eller ej men det finns faktiskt korkat folk som cyklar ändå. Som typ Anette, Patrik, Uffe och jag.

Det bar av mot Rosenhill den längre varianten över Pålamalm och Grindsjön/Grödinge. Gick riktigt riktigt segt och jag hade go lust att svänga höger direkt mot Rosenhill när de andra svängde vänster.

Det blev återigen rena rama intervallpasset i backarna och inte alls den distanskörningen jag egentligen ville ha. Det går alldeles för tungt med MTB:n. Känslan blir att man är i urdålig form och det är knappast bra för självförtroendet. Låg som en trasa i regnet efter Anette sista biten in mot Rosenhill, helt slut på energi. Tankarna vandrade åt hållet att “varför gör jag det här – egentligen”.

Killarna låg före en 100-200m sådär 95% av tiden, såg de bara som skuggor i det gråa och disiga vädret så de hade man inte mycket hjälp av. Får tacka och bocka Anette för ryggen. Plaskblöt vid fikat. Klart oskönt.

Mumma-macka och chokladboll med latte men vad hjälpte det, vi skulle ju ut igen…. Skakade tänder på riktigt första biten men sen blev det faktiskt mycket bättre. Trots strilregn kände jag mig torr och hade mycket bättre med energi i kroppen vilket gjorde att det kändes betydligt lättare. Körde över Vårsta och Tumba hem. Vågade oss inte på Lida igen, hehehe….

Nu e ja trött.