ÄNTLIGEN! Som jag har väntat… Nu har min nya hoj anlänt till TCM och idag fick jag efter många månaders väntan en liten sneak peek på hur den kommer se ut i färdigt skick.

Kan meddela att jag var mer än nervös innan vi klev in i verkstaden. Jag visste ju faktiskt inte riktigt vad det var Johan snickrat ihop till mig mer än att den var svart med lite röda detaljer och det enda jag sett IRL var hjulen. När jag såg den tänkte jag bara “shit vilken hoj”!

Jag beställde den i slutet av september för byggnation i Frankrike och med en beräknad leveranstid i slutet av november. Den fördröjdes först av något slags leveransproblem från Shimano och sedan fick inte cykeln plats i leveransen innan jul. För två veckor sedan kom den till Sverige men fastnade i Varberg i 10 dagar. Tur att snön ligger kvar och att man inte ska tävla än på länge….

Imorrn ska den byggas “nästan” klar, vit styrlinda ska på, däck ska limmas, flaskställ ska monteras och pedaler på. Sen väntar en bike-fit med bästa Carlos på fredag och sen åker den med mig hem. Lovar ett foto när den är helt klar. Den kommer bli helt sanslöst grym!