Det här är Claire

Hon är 12 år och skriver i sin blogg It’s my life http://claireyounge.blogspot.se:

“April 13th, I turned 12. My mom promised to take me to Disneyland in Paris. The next day I had fever, sore throat and headache and I looked pale. We went to the hospital, the doctor gave me antibiotics. The fever and sore throat was gone but I still had headache so we went to the hospital again after a week.

The nurse noticed that I looked pale this time and checked my HB and it was shockingly low. I was admitted immediately.

They sent me to Uppsala. A bigger hospital and they have a special ward for children with blood disease. There they took a bit of bone marrow from my hip.

I can still remember that day like it was yesterday. 2 doctors and 3 nurses came in and sat around my bed. They told me I have leukemia (Acute Lymphatic Leukemia). I had over 90% cancerous cells in my bone marrow. My mom and I cried and cried.

ME?!?! CANCER?!?!? THAT’S IMPOSSIBLE!”

Jag reagerar säkert precis som så många av er andra: “det är så himla orättvist att ett barn drabbas på det här viset.” Min cykelvän Silva har startat en insamling i Claires namn på Barncancerfonden för att vi ska kunna bidra till att de som drabbas får hjälp.

För att vi cykel/tränings-intresserade ska kunna bidra kommer jag, söndagen den 5 januari kl 11 att köra ett spinningpass 120 min på Flex Hägersten (som lånar ut lokalen gratis) där alla intäkter går till denna insamling. Vill du hjälpa oss att hjälpa Claire och alla andra barn som drabbats av denna fruktansvärda sjukdom samtidigt som vi tränar och kanske får extra inspiration?

Anmäl dig isåfall till denna klass genom att skicka ett meddelande till mig. Varje biljett kostar 100 kr vilket går oavkortat till Claires insamling för Barncancerfonden och det är först till kvarn som gäller.